INNOVINO

Broekstraat 28 – 9473 Welle

E-mail

wine@innovino.be

Telefoon

Tel.: +32 53 685 685
GSM: +32 473 685 685

BTW en ondernemingsnummer

BE 0676.862.832

Bankdetails

IBAN: BE40 7360 3595 7863
BIC: KREDBEBB

Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Hoe plaats ik een bestelling?

Surf naar onze webshop shop.innovino.be en maar daar uw keuze. Vul uw naam en adresgegevens correct in en wij bezorgen u zo snel mogelijk uw bestelling. Wenst u het pakket op een ander adres te laten leveren, vink dat verzoek aan bij het afrekenen. U kunt in de “Bestelnotities” ook een boodschap meegeven voor de bestemmeling, zoals bvb Verjaardags- of Huwelijkswensen. Wij zorgen voor een kaartje.

Voor bestellingen van meer dan € 100, leveren wij in België gratis aan huis. Voor slechts € 7,50 bezorgen wij ook 1 fles op het juiste adres. U kunt tijdens het afrekenen er ook voor kiezen om uw bestelling (na afspraak) af te halen. Geef dan in de “Bestelnotities” aan wanneer u bij ons langs wil komen.

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling via overschrijving te betalen. Uw bestelling wordt dan pas verzonden van zodra wij de betaling ontvangen hebben. Hou dan ook rekening met 2 tot 3 dagen vertraging. Het is eenvoudiger en veel sneller om onmiddellijk via de Bancontact betaalknop af te rekenen. 

Hebben jullie ook een winkel?

​Een echte winkel hebben we niet. Maar u kunt na afspraak wel terecht in onze degustatie ruimte voor directe aankopen. Wij adviseren u graag en u kunt bij ons per fles kopen. U kunt contant of via uw smartphone betalen met de app Payconiq by Bancontact of KBC MobilPay.

Om teleurstelling te voorkomen, bel vooraf via +32 473 685 685

Kan ik jullie wijnen ook ergens anders kopen?

Iedere wijn bij INNOVINO is uniek, die vindt u niet terug bij een andere importeur. Momenteel hebben wij nog niet veel verkooppunten voor de particulier in België. Dat gebeurt wel steeds meer maar voorlopig is online bestellen de makkelijkste optie. En we bezorgen uw bestellingen dagelijks in heel België!

Verzorgen jullie ook relatiegeschenken?

We zijn er zelfs in gespecialiseerd. Al jaren maken we geschenk pakketten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. We onderscheiden ons doordat veel van onze wijnen in de Belgische tophoreca worden geschonken en we geen standaardpakketten aanbieden.

Ieder geschenk is uniek: van stijlvolle draagzak tot houten kist, van geschenkdozen tot private label! En een heuse topper is onze Wijncheque, waarmee uw medewerker of relatie zelf zijn selectie kan maken uit ons assortiment.